Dienstverlening

Advies op maat
NotaBene Juristen levert u gericht advies op maat, bestemd zowel voor gemeenten, bedrijven als particulieren. Een bondig advies binnen een afgesproken termijn. U kunt losse adviezen afnemen, maar ook een abonnement afsluiten. U heeft dan recht op een vooraf afgesproken hoeveelheid adviesuren per jaar. U ontvangt in dat geval advies op basis van een ‘strippenkaart’. Een strippenkaart heeft als voordeel dat het aantal adviesuren gegarandeerd is en een gereduceerd tarief van toepassing is.

Cursussen en trainingen
NotaBene Juristen verzorgt In company cursussen en trainingen op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht, ruimtelijke ordening, algemeen bestuursrecht en procesvertegenwoordiging. De inhoud van de cursus en/of training wordt in overleg met u afgestemd en op maat gemaakt.

Hulp bij efficiënt inrichten werkprocessen
NotaBene Juristen helpt u met het efficiënt inrichten van uw werkprocessen. Denk hierbij aan de bezwaarschriftenprocedure en vergunningverlening. In uw organisatie ontstaan hierdoor geen achterstanden en is er meer tijd voor andere werkzaamheden. De klanttevredenheid stijgt en hiermee voorkomt u dat uw organisatie in gebreke wordt gesteld op grond van de Wet dwangsom en beroep.

Detachering
NotaBene Juristen verzorgt detachering op het gebied van ruimtelijke ordening en algemeen bestuursrecht.

Projectleiding bestemmingsplannen en vergunningenmanagement
NotaBene Juristen verzorgt de projectleiding van bestemmingsplannen en het vergunningenmanagement.

Secretariaat Bezwaarschriftencommissie
NotaBene Juristen verzorgt voor u het secretariaat van de Bezwaarschriftencommissie.

Vertegenwoordiging
NotaBene Juristen verzorgt de vertegenwoordiging bij de bezwaarschriftencommissie en in gerechtelijke procedures, zowel voor gemeenten, bedrijven als particulieren.